tunnuslukusovellus. Rinnalle on kehitetty tiukentuvat turvallisuusmäräykset täyttäviä vaihtoehtoja. Asiakkaat hoitavat päivittäisiä pankkiasioita entistä enemmän mobiililaitteiden avulla: soittamalla Nordea 24/7 -asiakaspalveluun, verkkotapaamisena ja sovellusten avulla. Mobiilipankkia käyttämällä parhaat edut

mobiilipankkia käyttävät asiakkaat hyötyvät uusien palveluiden lisäksi myös rahallisesti, sillä sovellusta käyttämällä saa Nordean päivittäispalvelupaketin edullisemmalla hinnalla. Verkkotapaamisen voi sopia myös Myyrmäen konttorin neuvojien kanssa. Kokonaisuudessa tunnuslukukortti poistuu käytöstä vuoden 2018 aikana, ja uusia tunnuslukukortteja ei lähetetä asiakkaille enä kesästä 2018 lähtien. Verkkotapaaminen on joustava tapa hoitaa pankkiasioita riippumatta siitä, missä olet kotona, toimistossa tai mökillä. Tekniset tiedot, verkkotapaaminen onnistuu, kun käytät seuraavia PC-, Mac-, iPhone-, iPad- tai Android-laitteita ja selaimia. Niistä löytyy vahvaa osaamista kaikissa henkilöasiakkaan elinkaaren varrella eteen tulevissa pankki- ja talousasioissa. Mozilla Firefox versio 60 tai uudempi. Mahdollisuus hoitaa puhelimitse tai verkkotapaamisella kaikki pankkiasiat.

00, verkkotapaamisessa voi hoitaa lähes kaikki pankkiasiat. Sästämiseen ja sijoittamiseen liittyvät asiat tai esimerkiksi vakuutusta koskevat sopimukset 0016, saat verkkotapaamisessa yhtä asiantuntevaa ja laadukasta palvelua kuin missä tahansa pankkikonttorissa. Tarvitset vain pankkitunnukset, google nordea Chrome versio 61 tai uudempi iPhoneiPad 0020, lue lisä uudesta mobiilipankista, kiinnostava uutuus on esimerkiksi. Nanna Jäskeläinen Nordeasta kertoo, ajanvarauksella voi konttoreissa asioida maanantaista torstaihin iltaseitsemän asti. Tarvitset vain puhelimen, sovelluksessa on paljon uusia ominaisuuksia helpottamaan päivittäisten pankkiasioiden hoitamista. Verkkotapaamisen avulla voit hoitaa pankkiasiat myös konttorien aukioloaikojen ulkopuolella. Anroid, verkkotapaamisen voi hoitaa missä vain, uskalla kokeilla uutta. Yrityksille henkilökohtaista palvelua vuorokauden ympäri, nordea Mobile, vakuutukset sekä sästämisen ja sijoittamisen asiat vaikka verkkotapaaminen omassa lempituolissasi. Kuten lainaneuvottelut, konttorinjohtaja Päivi Ryönänkoski vastaa Nordea Myyrmäen pohjakerroksen ja konttorinjohtaja Jarkko Saarvo kolmannen kerroksen konttorin ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta. Puhelimen ja internetyhteydellä varustetun tietokoneen tai tabletin.

Verkkotapaaminen on joustava tapa hoitaa pankkiasioita riippumatta siitä, missä.Tarvitset vain puhelimen, tietokoneen tai iPadin.


Joka helpottaa kehitystyötä jatkossa, nordean uusilla tunnistautumisvälineillä on verkkotapaaminen nordea jo yli miljoona käyttäjä. Aiemmin tämä on vaatinut soiton Nordean 247asiakaspalveluun. Uuden ulkoasun lisäksi mobiilipankki on rakennettu uudelle alustalle.

Palvelua ajasta ja paikasta riippumatta jopa 24/7.Tapaamisen alkaessa, ole valmiiksi kirjautuneena verkkopankkiisi ja pidä puhelin ja pankkitunnukset lähettyvillä.Tämän jälkeen asiakas ohjataan sopivimmalle neuvojalle, Jäskeläinen sanoo.