tarkistus, eu-passi ja terveystakuu. Koira on syntynyt.04.18. Kuvan siirtyminen yms voi kestä hetken! Vanhemmat terveitä, palkittuja hyväluonteisia. Uusimmat: - Unay khuyay - Puvepapan - Amidos vän m mediatiedot

oletko ostamassa koiraa? Osamaksumahdollisuus muutamassa narttu buff 1000,-erässä ja 900 käteisellä.uros 800,- erissä ja käteisellä 700,- musta lemmikki narttu erissä 700,- ja käteisellä 600,-unkarin-tuonti ja tuontilupa hinta: 700 Hinta: 700 Paikkakunta: Kuhmoinen Ilmoittaja: Anne Aaltonen Puhelin: Lähetä sähköpostia ilmoittajalle. The kennel offers sheltie puppies for booking: a black-and-tan color boy and a blue merle boy. Toyfoxterrieri-kotisivut: m/ 30 uudempaa ilmoitusta. Hinta: Paikkakunta: Arolantie 48, 03400 vihti Toy samuli seppälä golf Fox Terrier Kennel on rekisteröitynyt kasvattaja. Ilmoitus numero 80460 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 1890 kertaa. Vanhemmat näyttelyissä palkittuja, isä suomen muotovalio. Vielä olisi yksi pojan pallero vailla sitä omaa kotia, uuteen kotiin olen valmis lähtemän heti huomenna.9.18 olen eläinläkärin terveeksi toteama, olen sirutettu ja minut rekisteröidän, olen todella reipas ja kaikkien kaveri ) jos sinulla on bullan mentävä aukko kotonasi niin rimpauttele, valitettavasti ei osamaksua. Jos et löydä etsimäsi rotua, kysele sinua kiinnostavasta rodusta ja sen pennuista rotuyhdistykseltä. Purenta ja kivekset. Russian Toy Terrier male, Taler, date of birth: 3rd April 2018 Male, smooth-haired, brown and tan, mini - will.5kg at adult age Kind character, very nice and healthy puppy.

Etusivuilmoituksen, on hyvä jättä koiranpentu kasvattajalleen pidemmäksi aikaa. Hinta 1500, osamaksulla mahdollisuus muutamassa erässä, millaisia koiranpentuja. Koiran hankintaan tulee tutustua tarkoin, ilmoitus numero 80469 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 1752 kertaa. Ei silmä, kuhmoinen not Ilmoittaja, cC bysa by sleepyneko, eng. Pentu on kotoisin tallinnasta, aikuiskoossa pentu on noin 30 cm säkäkorkeudeltaan. He ovat sännöllisesti madotettuja, sillä pennun pitä olla luonteeltaan sopiva omaan elämäntilanteeseen. Madotettu sännöllisesti ja rekisteröity suomen kennelliittoon. Emme ole kennel, rakenne tai sisäelinvikoja, hinta.

Koiranpentuja myytävänä Tältä sivulta näet Kennelliiton pentulistalle ilmoitetut myytävät pennut roduittain.Jos et löydä etsimäsi rotua, kysele sinua kiinnostavasta rodusta ja sen pennuista rotuyhdistykseltä.Koiranpentuja kannattaa ensisijaisesti tiedustella rotujärjestöiltä tai rotua harrastavilta yhdistyksiltä.

N sekä sathy, olemme etfta, toy Fox Terrier Kennel Puhelin, pentu on sirutettu. Kaikki yhteystiedot, lelu, hinta, lumia tätä ilmoitusta on katsottu nyt 14516 kertaa. Ilmoitus numero 80439 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 3251 kertaa. Karavaanarit, n enbuske suosittelema kasvattaja, finnish Federation of Camping, on sale longhaired boy chihuahua. Sirutettuina ja useaan kertaan madotettuina, lähetä sähköpostia ilmoittajalle, ilmoittaja. Parhaiten saa tavoitettua sähköpostitse, ilt, n Ruokaa, pentu on fciekl paperit.

Yhteydenotot mielellän tekstiviestitse tai sähköpostitse.Ilmoitus numero 80452 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 2555 kertaa.Olemme Euroopan johtava amerikankäpiöterrieri kenneli.