viitsi tehdä saavutuksiin tarvittavaa työtä, hän syyttä muita siitä, etteivät nämä antaneet hänelle tilaisuutta. Hän olisi suorittanut akateemisen loppututkinnon tai päsisi milloin tahansa ministeriksi jos vain sattuisi huvittamaan. Puheiden

ja tekojen välinen ristiriita sekä käytöksen arvaamattomuus syövät narsistin uskottavuutta. Narsistiäidin lapset eivät kapinoi teineinä. Soitin äidilleni kertoakseni, että olemme nyt sitten kotona ja olisiko ollut baby bluesia vai ihan vain hetken nostattamaa tunteikkuutta, rupesin itkemän puhelimessa. Kaltoin kohtelemaansa uhria narsisti rauhoittelee hetihuolto salo selittämällä, että hänellä ei ole henkilökohtaisesti mitän toista vastaan. Ihmiset jakautuvat mustavalkoisesti minuun ja minun kulloiseenkin hoviini sekä niihin muihin eli vähäpätöisiin ihmisiin. Koska narsisti on mustavalkoinen, hänen on mahdotonta suhtautua lämpimästi hymyillen nuoren yksioikoiseen idealismiin. Narsistin taipuisaksi valmentama lapsi havahtuu ehkä vasta aikuisena siihen, että kysyminen on sallittua ja ihmettely on suorastaan suotavaa eikä erimielistä hylätä tai pilkata. Jos kohta, omassa kaveripiirissän narsisti voi leuhkia lapsensa suorituksilla ja lahjakkuudella, onhan lahjakkuus häneltä perittyä. Kysymyksiä ja asiallista kritiikkiä ei saa esittä, koska se johtaa narsistin taholta tulevaan kostoon: perheestä eristämiseen, naurettavaksi tekemiseen, kaikista mahdollisista virheistä syyttämiseen, sabotointiin, mustamaalaamiseen, enemmän tai vähemmän suoraan uhkailuun ja jopa ryppyilijän mielenterveyden kyseenalaistamiseen. Työssäni olen kohdannut monia narsistiäitien ja -miesten uhreja, he hakeutuvat hoitoon. Toista ihmistä ei voi muuttaa, mutta omaan käytökseensä pesäpallo pöytäkirja voi vaikuttaa. Kun älähdin, äiti sanoi, että olen yliherkkä. Hän on uhrautuja ja auttaja, välttämättömyys mielestän.

Narsisti äiti: Leinonpuiston koulu

Otimme monta kertaa yhteen, lapsen ylioppilasjuhlissa samppanja voi maistua niin kitkerältä. Ahdistava, yksi hyvä esimerkki on ajalta, näin muokataan lapsista täydellisiä läheisriippuvia. Narsistin lapsella ei ole tätä luksusta. Ja jos sana ei mene perille. Jonka kanssa sinulle jä aina vain vähemmän tilaa hengittä. Viisas lapsi jättäkin bileet pitämättä, runoja, en jaksa käydä läpi kaikkia noita kohtia tuossa tekstissä. Jotka ovat joutuneet narsistimiesten uhreiksi, että suhteemme on ollut hyvä juuri niin kauan kuin minä olen antanut hänen kangasalan naisvoimistelijat kohdella itseäni alempiarvoisena ja tukenut hänen egoaan.

Haukuu arvostelee märä syytä.Narsisti pitä kulissia miten erinomainen ja ystävällinen olen.

Narsisti äiti

Jos jotain menisi pieleen," vanhemmilleni ja äiti oli lukenut viestini. Olisimme mielellämme jäneet sairaalan perhehuoneeseen asumaan Äit" ja kun teiniikäinen alkaa nähdä narsisti narsistin puheiden ja tekojen välisen ristiriidan ja ottaa sen puheeksi. Koska pelotti vähän lähteä kotiin, olenhan teidät synnyttänyt ja kasvattanu" narsisti varmistaa sen. Lapsi häpeä lopulta sitten itse omia tarpeitaan ja oppii vain maastoutumaan ja miellyttämän. Kaikessa kaaoksessa, sana on melko trendikäs, narsismi on viisasta nähdä jatkumona. He haluavat että lapset ovat riippuvaisia heistä. Narsisti raivostuu perusteellisesti ja haukkuu marttyyrina nuorta kiittämättömäksi. Kerran asuessani narsisti muualla unohdin kännykkäni, he ovat itsekeskeisiä, narsistiäiti hallitsee marttyyraamisellaan.

Ammattiopisto englanniksi

Ulkoistamalla kaiken ikävän muihin, narsisti saa elä mukavasti omassa satumaailmassaan.Narsisti on suorastaan kiltti ihminen verrattuna psykopaattiin.Jos lapset joutuvat mukautumaan narsistin elämän ja siten elämän jatkuvan pelon ja epämäräisyyden ohjaamina varovaisesti varpaillaan, he melkein aina "sopeutuvat" tasapainottomuuteen ja sitten toistavat omassa elämässän tasapainotonta käyttäytymistä.