vuoro. Kangasalan Naisvoimistelijoiden vahvuus luultavasti onkin sen laaja kurssitarjonta, sillä yhdistys tarjoaa muun muassa latinotansseihin pohjautuvaa jumppaa ja löytyypä yhdistyksen valikoimasta niin temppukerho aikuisille mutta myös eläkeläisille suunnattu softjumppa.

Esiintymisiä, yhteishenkeä ja voimistelun riemua. Kuvassa myös killan puheenjohtaja Marjatta Tiitola. Halusimme olla tapahtuman ajan kaikki yhdessä. Kangasalan Naisvoimistelijoista osallistui 13 voimistelijaa aikuisten ohjelmaan Valkea imatra lintu. Kangasalan Naisvoimistelijat ovat osallistuneet kyseiseen tapahtumaan seitsemän kertaa. Kangasalan Naisvoimistelijat ry hakee nyt uusia ohjaajia niin aikuisten ryhmäliikuntatunneille kuin lasten ja nuorten voimistelutoimintaan. Valokeilassa oli sekä harrastajia että huippuja pienemmissä ja suuremmissa ryhmissä. Kunniajäsen kantaa vastuut a, uskollisuuden kilta perustettiin vuonna 2008 kannattamaan Kangasalan Naisvoimistelijoiden toimintaa. Sama asema voimistelulla on vielä nykypäivänkin Suomessa. Olen aiemmin toimittanut Laitikkalan kylän ja Kangasalan yhteiskoulun ja lukion senioreiden historiikkeja, joten ehkä osasin ohjata työryhmä alkuun, kertoo Uotila itse. Kangasalan Naisvoimistelijoista oli mukana kahdeksan tyttöä nuorison kenttäohjelmassa Elämän jälki. Seuraavaksi Itävaltaan, kangasalan Naisvoimistelijat ovat osallistuneet Gymnaestradaan vuodesta 1987, joten seura oli tapahtumassa mukana nyt kahdeksatta kertaa. Uskollisuuden killan jäsenten tehtäviksi märitellän seuran historian eteenpäin välittäminen ja seuran tukeminen. Hohto ei foreca haihdu pois, voimistelu ryhmässä ei näytä menettävän hohtoaan ja yhdistys eläkin 2010-luvulla uusia loiston päiviän.

Kangasalan naisvoimistelijat

Omien esiintymistensä lomassa kangasalalaiset nauttivat monenlaisista esityksistä Messukeskuksen halleissa ja ulkolavoilla. Olen saanut Kangasalan Naisvoimistelijoista liikunnan ilon lisäksi myös muutaman todella hyvän ystävän. Nämä olivat yhteisesityksiä muiden seurojen kanssa. Joiden kanssa olen harrastanut voimistelua nämä vuosikymmenet.

pesis

Kangasalan naisvoimistelijat

Omat esiintymisemme onnistuivat hienosti ja mikä tärkeintä ei satanut. Toukokuussa Kangasalan Naisvoimistelijat nimesivät ensimmäisen kunniajäsenensä. Esimerkiksi ensi vuonna halukkaiden on mahdollista pästä jumppaamaan kansainväliseen seuraan Gymnaestrada Helsinki tapahtumaan. Avajaiset pidettiin Helsingin Olympiastadionilla sunnuntaina, oletko ehkä jo kokenut voimistelun tai tanssin ohjaaja ja sinua kiinnostaisi liittyä Kangasalan Naisvoimistelijoiden ohjaajien joukkoon. Aina akrobatiasta tanssiin asti, wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst. Tuolloin melkein puolet puheenjohtaja vastaajista oli harrastanut Kangasalan Naisvoimistelijoissa jo yli 11 vuotta. Kangasalan Naisvoimistelijoista oli mukana kahdeksan tyttöä nuorison kenttäohjelmassa Elämän jälki. Kertaa järjestetty karnevaali näkyi voimisteluareenoiden lisäksi Helsingin kaduilla. Voimistelufestivaalilla olivat edustettuna kaikki voimistelulajit erilaisten esitysohjelmien muodossa.