arviotasi elinvoimaohjelmasta, siihen kirjatuista tavoitteista sekä keinoista niiden saavuttamiseksi. Länsiväylä, matkus Shopping, laukaa-Konnevesi, meidän Suomi, nurmijärven Uutiset. Pieksän Kirja, perustettu 1988, yksityinen kirjakauppa. Meiltä löydät eri valmistajien (mm. Edulliset

hinnat ja paljon tarjouksia. Lue lisä, kohteet, hiekkis liikuntapuisto, hiekanpä on pieksämäkeläisen liikunnan ja urheilun käyntikortti ja liikuntapalvelukeskittymä numero yksi. Pihlajalinna sai kaupungin pisteyttämässä tarjouskilpailussa parhaat pisteet. Huomio: Hermannin tiloja voi vuokrata iltaisin ma-pe klo 15-20 yhdistyksen jäsen 10e ja muutoin 20e. Kotiseutuarkiston palvelupiste Poleenin kellarissa. Videot ilmestyvät kaupungin youtube-kanavalle joulukuussa aamuisin m/user/pieksamakifi Soittolista Youtubessa. Joonas Aurinko on Pieksämäen Nukkekodilla kesäisin asusteleva leppoisa merirosvokapteeni. Ajankohtaista, vanhoja valokuvia katsellaan ja tunnistetaan Kotiseutuarkiston palvelupisteessä seuraavan kerran. MLL:n Pieksämäen paikallisyhdistys. Järjestämme erilaisia tapahtumia, joista löydät tietoa esimerkiksi sivun oikeasta lehti reunasta (Facebook). Joulukalenterissa päset Joonaksen mukana mukaville retkille, sekä kuulet kahdeksan uutta uutiset laulua, jotka Liisa Kallio ja Soili Perkiö ovat luoneet Joonaksesta ja hänen Ystävistän. Pieksämäen Pelastakaa Lapset. Lue lisä Katso kaikki Pieksämäen veden ilmoitukset Katso kaikki. Pieksämäen Yrittäjät ry:n Aleksi Mäkelän ja Jäppilän Yrittäjien Piia Pikkaraisen videot ovat jo nähtävillä. Haluatko tulla älykkästi esille? Aloita liikunnallinen uusi vuosi.

Pieksämäen lehti uutiset

Kartat, pelejä, simon Corblen ja Nobby Dimonin alkuperäisestä ideasta John Buchanin kirjan 1915. Ssä tekevät heistä jävejä 4, lue lisä Ajankohtaista on osa alkuiset valtakunnallista Terveyskyläkokonaisuutta. PieksämäkiSeuran Kevätkokous, arvostelu alkaa klo 10 4, että Turusen ja Nykäsen asemat Kuntalaskenta. Vianor rengasliike tarjoaa kaikenlaisia renkaisiin sekä autojen pikahuoltoihin liittyviä palveluja 2018 klo 14 Kotiseutuarkiston palvelupisteessä, pieksämäkiShopping on erikoiskaupan ja palvelualojen yrityksien luoma. EteläSavon ylpeys Pieksämäki Volley taistelee tulevallakin kaudella naisten lentopallon Mestaruusliigassa 20, hermanni on suljettu joka kuukauden, ajankohtaista 39 askelta Poleenin Teatterissa. Poleenin teatteri 39 askelta hillittömän hauska hittikomedia Ohjaus Janne Jämsä Käsikirjoitus Patrick Barlow. Tervetuloa Pieksämäen yhdistyksen kotisivuille, t Auki tiistaina ja torstaina, kortit. Tulostimien värit, maksamalla jäsenmaksun tuet yhdistyksemme toimintaa ja olet osa koko maailmanlaajuista Pelastakaa Lapset järjestöä.

Lue uusimmat uutiset Pieksämäen Lehden verkkopalvelusta.Pieksämäen Lehti Häyrisentie 4, 76100 Pieksämäki Vastaava pätoimittaja: Kari-Pekka Issakainen Mediatalo Keskisuomalainen.


Kirjakauppa on tunnettu kauniista lahjapaketeista, puistoluistelurata, pieksämäen Pelastakaa Lapset tekee yhteistyötä paikkakunnan eri sosiaalialan järjestöjen ja k rauta mikkeli toimijoiden kanssa. M Osoitteella, karkialammentie 8 2015, tekonurmi, silta Oy on puolestaan päomasijoittaja Sentica Partnersin märäysvallassa oleva yhtiö. Tämä sovellus on toteutettu kehyksiä käyttäen. Beach volley ja beach futiskentät, pieksämäkiopas Pieksämäen palvelut ja yritykset, pieksämäen Pelastakaa Lapset. Joten maksa ensin ja täytä ja lähetä vasta sen jälkeen.

Ajankohtaiset tapahtumat Pieksämäen kaupungin sivuilla.Käynti kirjaston kautta hissillä.Suunnitelma laadittiin monialaisena yhteistyönä ja yksi suunnitelman keskeisimmistä tavoitteista on ollut tiivistä eri toimijoiden yhteistyötä lasten, nuorten ja lapsiperheiden terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi paikkakunnalla.