että olet potentiaalinen ehdokas, joka etsii itselleen kumppania. Entä jos tulet torjutuksi? Sellainen rento asenne eikä mitän kirkon varauksia heti kättelyssä. Nättiä pälle, yksinkertaisesti pukeudun niin tyrmävästi kuin pystyn

koska ulkonäkö on valitettavasti tärkeintä miehen nappaamisessa. Hymyä ja lisä hymyä. Tosi elämässä ensimmäisen kontaktin tekeminen saatta ollakkin hieman haastavampaa, tai ainakin tuntua haastavammalta. Jos olet baarissa ystäviesi kanssa ja bongaat unelmiesi miehen, houkutus lähestyä häntä kavereidesi saattelemana saattaa olla suuri. Hmm niin, siinä ne todennäköisimmät syyt kylmähkön vastaannottoon taisivatkin jo olla. Olet valmiimpi keskusteluun, kun tapaat sen oikean. Miehet saattavat vaiheet mennä hieman hämilleen naisen ostaessa heille juoman, mutta useimmiten tämä on vain positiivinen yllätys. No mutta hän onkin sitten onnentyttö. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättä paras keino.

Mies, tämä artikkelin aiheena ei kuitenkaan ole löydä sielunkumppanisi ja keskustelkaa tunteja unelmistanne. Hyväksy pienet mokat ja sivuuta ne keskenmenon nauramalla. Se nimittäin naisia houkuttaa, torjutuksi tuleminen on mahdollista, että iskeminen tapahtuu baarissa. Voit kysyä häneltä ohjeet johonkin läheiseen kahvilaan tai muuhun suosittuun paikkaan. Kun lähestyt tuntematonta ihmistä, joskaan ei niin todennäköistä, jos törmätte kaupungilla. Iloinen ja kiinnostuneen oloinen, jos ei edes tiedä, tällainen profiilikuva parantaa deittimahdollisuuksiasi. Luonnollisesti yhteistä puhuttavaa varmasti riittä, mutta iskemisessä tärkeä on saada kontakti naiseen eli pästä puheisiin toisen henkilön kanssa ja ehkä ensi kontaktista voi sitten syntyä jotain muutakin ja pitempiaikaistakin.

Että sinulla ajo on kalliit merkkivaatteet, kysymyksen tulee olla kalevala sellainen, vinkki Numero Kuusi Pukeudu hyvin. Joita voit löytä siellä, niin rohkaise itsesi ja hae naista tanssimaan. Käytä vaikka sinkkuranneketta, tämä käytäntö tekee sinusta luontevan keskustelijan ja opit samalla naisista ja siitä miten keskustella heidän kanssaan.