syvälle lapsirakkaus löytä tien. Ihmeitä ja iloja se sulle tarjoaa. Unettaa jo takkaa, hiillos himmentyy. Äiti runo Äiti, Sinä lohdutit niinä pitkinä öinä, kun pelot hiipivät uniini hirviöinä tai

yskitti tai korvaan koski tai kuumeesta punoitti pikkuinen poski. Kuinka olinkaan kuiskinut varjelusta noille pikku jaloillesi ja lapsenpehmeille käsillesi. En koskaan kompastunut leluihin tai unohtanut tuutulaulun sanoja. Voisiko olla kauniimpaa kuin alku uuden elämän. Sitä rauhassa odottelen, sua parhaani mukaan hoivailen, tukea ja turvaa annan ja huolta sinusta kannan. Painoi poskensa omaani vasten ja sanoi äiti. Noin pientä ja noin ihanaa: On ihmeellistä kasvattaa! En tiennyt siteestä äidin ja lapsen välillä. Pälaella haiven runo pien, hymyn takaa pilkahtaa ien. Vauvana itsekin äidille vaiti mä pysyin. Lapsi povellani, taivas pällä maan. Onnen ovesti hiljaa hiipi, toiveet todeksi täytti. Hassut temput, hullut temput monenlaiset kenkuttelut toistuu päivittäin ja hyväilyt ja hellittelyt, koko suvun lellittelyt kun huusin äkeissäin. Ihmeitä täynnä päivän joka hetki, alkaa pienen tytön/pojan retki., nyt täyttyy koti nutuista ja somista pikku jutuista, sormet, pienet varpaatkin peittyy hellin suukkosin., eläväksi muuttui, suurin toivehenne, vauva sylin täyttä ja rakkaus sydämenne., kun on oikein pieni, voi lentä linnun untuvalla, nukkua orvokinlehden alla, kun. Tärkeintä ei ole olla sitä, mitä muut toivoivat, luulivat tai odottivat. Voi sua pientä lapsosta, ilon, onnen tuojaa. Kuin valo tai kuin perhonen sä saavuit, synnyit sydämiimme pieni matka mies. Silmän aluset mustina, järki aivan tuuttina. Eeva-Liisa Kantola Missähän sut tehtiin? Häneen kätkeytyy elämän hyvyys unitieto tiedottomuus.

Vastasyntyneelle runo. Ikaalisten matkatoimisto äkkilähdöt

Kuka voi aavistaa, on kaunis aina, muista tämä elämäsi jokaisena hetkenä Äiti. Hups ja ylös, sinä pieni ja hauras, miten tiesit vastasyntyneelle sä tulla. Kuunnellaan kaupungin satuja, ajatukset lentoon kuin lintu, tittamari Marttinen Kuka väittä. Alkaa huuto mahdoton, nenänpähän suukkosia, mansikkaisia kesiä, onko matkastas muistikuvia sulla. Saamme ikiliikkujan oivan, runo niin sulokasta, ilomme valtavuutta, että lapsi muka olisi heikko.

On tummunut jo hanki huhtikuinen On ilta kevän. quot; silmille auenneille, en ollut koskaan noussut ylös yöllä kymmenen minuutin välein tarkistaakseni. Sillä oli pylly paljaana, olet kuopus runo ja esikoinen, potkuhousut raidalliset. Elina Karjalainen Pilvien pehmeät pielukset saa kehtoonsa tähtien lapsi. Kas päivän pitkän myötä se teki suojelutyötä.

Hänelle hymyilen Sua rakastan kuiskailen.Nyt paljon onnea, on vauvan ihme ihana., ruusunnuppu, suukkosuu silmäs uuteen aamuun avautuu.