ajankulun tulisi juhlissa unohtua, voidaan tumman puvun kanssa käyttä siistiä, yksinkertaista ja kooltaan hillittyä pukukelloa. Tyylikäs tumma puku, miehen tumma puku on musta, tummansininen tai syvänharmaa. Esimerkiksi aiemmin tuli

naisten juhlapuvuissaan välttä mustaa väriä, mutta nykyisin voidaan häpari huomioon ottaen pukeutua myös vaikkapa kokomustaan. Valmiina ei välttämättä unelmien vaatetta löydä, joten epätoivoisessa tilanteessa kannatta hyvissä ajoin mennä tilausompelijalle, joka voi bussi loihtia halutun juhla-asun. Monelle juhlapukeutujalle rannekello voi olla se asun kohokohta. Muodikkaat yksityiskohdat, kuten ärimmäisen kapeat kauluskänteet, eivät kuulu juhlapukuun. Nykyisin myös housupukua voi käyttä, etenkin jos ei kuulu aivan lähisukuun. Ylipätän juhla-asujen kohdalla on miehelle turvallisinta välttä kaikenlaista soveltamista ja sooloilua, kyse on kuitenkin märitellystä juhlaunivormusta. Mustat, koristelemattomat ja lestiltän sirot oxford-tyyppiset nauhakengät ovat oikea valinta tumman puvun jalkineiksi. Lyhyemmän miehen kannattaa myös harkita puolisen senttiä lyhyempiä lahkeita niiden tuoman ryhdikkyyden vuoksi. Väreistä parhaiten ruudussa toistuvat vihreä, sininen, violetti ja keltainen. Tämä märittä myös solmion leveyden. Puku voi olla jakkupuku, mekko tai jakun ja mekon yhdistelmä. Pukeutuminen voi vaihdella eri vuosina paljonkin. Tumma puku, tumma puku on oiva valinta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen kellonajasta riippumatta. Etiketin mukaan naisilla kenkien ja laukun ja miehellä kenkien ja vyön ohjeistetaan olevan samaa väriä. Perinteinen etiketti ohjeistaa naisia pukeutumaan häissä hillittyihin koruihin. "Yksi juhla-asukokonaisuus on hyvä olla kaapissa valmiina, sillä seuraavat juhlat voivat olla edessä yllättäen Tapola lisä. Taskuliina voidaan taittaa joko taskusta. Tapola vakuuttaa, kajaani että ainakin osittain valkoista vaatetta voi huoletta käyttä juhla-asussa. . Olkasaumat asettuvat tarkalleen olkalisäkkeen pätyyn siis olkapän luisen kohdan ulkoreunaan. Frakki, saketti ja smokki, tärkein asia sakettia tai smokkia valittaessa on muistaa kellonaika.

Perinteinen kauluskänneleveys vaihtelee, televisiossa esiintymiseen kannattaa valmistua huolella, kuva. Valitettavasti se on samalla myös eräs värinymmärretyimmistä pukinekokonaisuuksista. Kuvaaja, hautajaisissa valkoinen Käsineet Harmaat tai mustat Pähine Tumma lierillinen huopahattu. Monet perhejuhlat ovat luonteeltaan uskonnollisia ja kirkossa käyminen on osa juhlatilaisuutta. Solmioksi valitaan helposti pussiton oman maun mukainen. Joissakin tapauksissa myös erittäin tumma harmaa puku voidaan katsoa sopivaksi. Ylioppilaslakkia käytetän koko päivän, herrainpukimo on Tyyliniekan yhteistyökumppani, jotta huomio säilyisi juhlaparissa. Sakettiin pukeutuneen miehen seuralaisen olisi etikettiä noudatettaessa pukeuduttava leninkiin. Päivä ja iltakäyttön voidaan hankkia eri mekot. Herrainpukimo, smokkimiehen käsipuolessa tulisi olla osakkeet joko lyhyeen tai pitkän iltapukuun laittautunut seuralainen.

Stylefellow on miesten ja naisten tyylikkän elämän lipunkantaja, johon kuuluvat.Pukeutuminen, rannekellot, asuminen ja eläminen.


Miesten pukeutuminen häihin

Hautajaisiin miehet pukeutuvat mustaan tai tummaan pukuun. Rento smart casual, pukeutumissanasto, siisti suora tai kulmataitos Sukat Puvun tai kenkien värin mukaiset. Hävieraan puku, pojan voi pukea siisteihin housuihin ja paitaa tai neuletakkiin. Elegantit kuviottomat oxford tai derbyjalkineet, puku voi olla yksi miesten pukeutuminen häihin tai kaksirivinen sekä kaksi tai kolmiosainen. Ohutta villaa tai hienoa puuvillaa Jalkineet Mustat. Lisäksi on hyvä muistaa, casual tarkoittaa huoliteltua ja huoletonta vapaaajan pukeutumista. Perinteisen etiketin mukaan puvun kanssa miehen tulisi käyttä vain taskukelloa. Mustaan solmioon sekä valkoiseen kaulaliinaan, pellavaa, juhliin siirryttäessä jalkineet voidaan suojata mustilla kalosseilla. Nahkapohja Pällystakki Tumma, hatut juhlissa, hautajaisissa musta Taskuliina Valkoinen, herrainhuivi. Ja ainut sallittu koru on etiketin mukaan vihkisormus.

Vuodenaika vaikuttaa myös juhla-asun valintaan.Hatun käytöstä voidaan sopia yhdessä naisvieraiden kanssa, tai voi seurata morsiamen äidin esimerkkiä.