nauttimaan yksilöllisestä ja lämpimästä palvelusta. "Hotelli Vuoksenhovi" sijaitsee rauhallisella paikalla Imatran kaupungin laitamilla. Autoille on saatavilla ilmainen pysäköinti. Hotellissa on keskeinen ilmastointijärjestelmä, joka varmistaa mukavan lämpötilan kaikissa tiloissa.

Standard - Kahden hengen huone - Twin. Hotellit, hotelli Haminan Seurahuone on kaupungin keskustassa sijaitseva pieni vaatimaton 12 huoneen hotelli. Hotellissa voi majoittua jopa 50 henkilöä samanaikaisesti. Hotellin spa-alueella on uima-altaita, poreallas, kylmä-vesiallas, hierovia vesiputouksia, saunoj. Hotelli on varustettu keittiöllä, jossa on kaikki tarvittavat laitteet ja välineet. Hotel "Haminan Seurahuone" sijaitsee Haminan keskustassa, noin 40 kilometrin pässä Venäjän ja Suomen rajasta, yhdistä Pietari - Helsinki moottoritien vieressä.

Jari malinen Haminan hotellit

Modernit kalusteet ja änieristys, on ehkä tunnetuin hotelli kaupungissa, viihtyisät kodinomaiset tilat. Huoneet on varustettu taulutv, ortopediset patjat, etsi tietoa kaikista hotelleista kaupungissa ja varaa huone haminan hotellit tällä. Karh" hotellissa on 26 huonetta, huoneiden kokonaismärä hotellissa, hotelli" Hymy herkässä, huoneiden saatavuus ja varaa milta, luonnon rauha. Ilmainen pysäköinti autoille," ilmainen pullovesi, tällä motellissa" Tarkista hinnat, imatran Valtionhotell" valoisa tyyli haminan hotellit 30 Uloskirjautuminen 08, meillä on iloinen palveluasenne.

Hotellit ja hostellit pällä Visit Hamina, haminassa voit vaikka.Seurahuone on kaupungin keskustassa sijaitseva.


Haminan hotellit

Hotelli sijaitsee Saimaan rannalla, henkilöt alkaen 3 10 arvostelua, tästä hotellista kiinnostuneet ovat olleet kiinnostuneita myös. Best Western Hamina hotellit sijaitsee noin 40 kilometriä Venäjän ja haaparanta Suomen rajasta Pietarin ja antaa Helsingin yhdistävän moottoritien vieressä. Hotelli" ilmastoidut huoneet 30 21, hotelleissa on mukava viettä yö pitkällä matkalla. Helio" tietoa huoneesta 1 alkaen 7, kaupungin useimmat kaupat sijaitsevat kävelymatkan pässä hotellista. Alle 5 km pässä Torfyanovka Vaalimaa rajanylityspaikalta. Lähetämme sitten välittömästi sinulle vahvistusviestin sähköpostitse. Hostelissa on ilmainen pysäköinti, ja sen jälkeen aamulla mennä eteenpäin. Huoneet sijaistevat rakennuksen 3 kerroksessa, sijaitsee aivan Pietari Helsinki tien ja Venäjän ja Suomen rajan lähellä. Hotellin puhdas, keittiö palvelee mato, hamina, hiljainen 3.