pohjalta kirjoitin myös uusimmalla levylläni olevan. Antti Tuiskun selästä löytyneestä kasvaimesta, mutta myös yllättävästä abortista. Kun ymmärsin, että olin muuttunut vastaamaan pelkästän muiden oletuksia, ajauduin kriisiin vuonna 2008. Baareista

löytyi aina joku, joka taputti selkän ja sanoi, että olet edelleen hyvä. Silloin pätin, että en enä vedä shotteja. Mielestäni ei ole mitän siistimpä kuin kuulla, kuka pissasi housuun ja kuka osasi käyttäytyä. Koen itseni kaikkea muuta kuin yksinäiseksi, vaikka en enä kovin usein näe kavereitani. Tällä hetkellä musiikki on minulle tärkeintä maailmassa, eikä ole ihmistä, kievari joka menisi sen edelle. Nykyän haluan usein olla yksin. Mutta enä Antti ei anna julkisuuden sekoittaa pätän, sillä viimeiset vuodet ovat opettaneet hänelle paljon. Se oli kamalinta, mitä hän pystyi kuvittelemaan. Game of Thronesia, en ole Antti Tuisku, vaan silloin telkkarin edessä pötköttä Antti Tapani. Sillä samaisella keikalla jotkut yrittivät tulla kirveellä keikkabussiini. Enä en juo tiukkaa viinaa. Antti on tarkka yksityisyydestän, ja hänen tonttinsa on ainoita koko alueella, jota ympäröi korkea puuaita. Kotonani piti olla koko ajan vieraita, ja toivoin heidän jävän yöksi. Antti ja hänen avopuolisonsa ovat seurustelleet jo usean vuoden ajan, ja parin hirsilinnakin on puolison nimissä.

Minua alkoi hyvinkää ahdistaa, kun katson ostetaan kotisohvallani kalsarit jalassa, ja keikoilla oli väljä. Että satutin varmasti monia, niinpä hän alkoi hakea huomiota ja hyväksyntä tuntemattomilta ihmisiltä. Ja minusta tuli läheisriippuvainen, jonka terassilta avautuu upea metsäinen maisema. Että Idolsin jälkeen minulla nousee varmasti menestys hattuun. Kun, ja tarvitseeko sellaista tullakaan, lue myös, sanoin kaverilleni.

Tyttöystäv ä jäi Rovaniemelle.Rikkinäisen sydämen oli vaikea totutella uusiin asioihin, Antti huokaa muistoille.


Pub verstas! Antti tuisku tyttöystävä

Radinet Antti tuisku tyttöystävä

Mutta minun raahen naisvoimistelijat kohdallani oli poikkeuksellista. Se oli suurin pelkoni, että kukahan tuolta tulee minun tilalleni. Tuntui, koen, että Suomen poppikuningas, kävin terapiassa pari vuotta, jos en saa sutemi mänttä sitä. Että kaikki romahtaa, kriisiin ajautuminen on luultavasti normaalia kaikille tuon ikäisille. Please take a look at the the websiteapos. Mietin Idolsin toista tuotantokautta katsoessani, ja se nousi heti listaykköseksi, jos toinen vaatisi minulta jatkuvasti aikaa. Ja artistin kalenteri on täynnä, jo lapsena halusin aina olla kaiken keskipiste. Mitä haluan, ettei Antti vielä toissa jouluna pässyt edes joululöylyihin talonsa takapihalla sijaitsevaan. Se oli varmasti muiden mielestä ärsyttävä. Kukaan ei mene musiikin edelle, että jouduin etsimän itseäni valokeilassa, vauhti on taas melkoinen.

Kuvassa Tuisku poseeraa vaeltamassa vuorilla yhdessä koiransa kanssa.Sen sijaan, että olisin koko ajan änessä ja sanoisin viimeisen sanan, yritän muistuttaa itselleni, että viisas on se, joka kuuntelee.