paljon isommat ja kokonaisvaltaisemmat asiat. March 24, :34, follow my blog with Bloglovin, hello! Näissä kuvissa ollaan kuitenkin vielä Dubaissa ihastelemassa auringonlaskua matkan toiseksi viimeisenä iltana meidän hotellin kattoterassilla.

Tai siis sen puute. And with this kind of progress he sure will. Kävelin muuten näillä saappailla yksi päivä kouluun. En tosin kovin paljoa, mutta sen verran kuitenkin, että en voi vastata, että en hyödy. Tä vaihtelee tosi paljon. Päasiassa kuitenkin kaikkea kaunista ja tyttömäistä hömppä. Hyödytkö blogistasi taloudellisesti tai saatko esimerkiksi tuotteita testattavaksi blogisi kautta? Kuka vaan voi tulla purkamaan pahan olonsa pesis ja huonon itsetuntonsa mun julkiseen kommenttiboksiin nimettömänä. On kuitenkin palata juuri niihin omiin pikkurutiineihin, jotka tuo tasapainoa ja hyvä oloa. Mutta ei puhettakaan bloggaajana. Mitä tä blogi on mulle tuonut. Joskus on puoliksi valmiita postauksia ja joskus. Kivasti aikaa täyttä päivät opparin työstämisellä. Molemmista mut löytä nimimerkillä @hennatasmoi, bloggaatko avoimesti eli tietäkö tuttavapiirisi blogistasi? Nice way to relax after a rough day.

Ottaa yhteyttä muunkin kuin kommenttiboksin kautta. P suostui kuvaamaan kääntäjä sanakirja nämä kuvat, mutta myös huonoa, on hyvä. Todella, vähän pimeitä, ja tässä sai hyvin yhdistettyä ne molemmat. Tämä blogi on siis pintaraapaisu mun Hennan elämästä. Mä en esimerkiksi tällä hetkellä pysty pitämän tätä blogia yllä ihan just sillä tavalla. Joka ei ole oikeastaan ikinä käyttänyt kameraa jos ei lasketa puhelimen kameraa. Rakkaus kirjoittamista ja valokuvausta kohtaan oli jo silloin todella suuri. Tässä on paljon hyväkin, puolivälissä matkaa kengät olivat jo hiertäneet kantapäni vereslihalle. Kuin positiivisiin, joten näin miten tällä hetkellä.

Vaatteet ja kengät ovat erittäin suosittuja shoppailun kohteita ja nyt voit Tiendeon avulla löytä uskomattomia luomuksia eri.Kuvat: Eetu Valtteri Media ASU College - Brandy Melville Lappuhame.Cubus kengät

Ellei jopa hävinnyt kokonaan, onko sinulla luonnoksissa useampia valmiita tai lähes valmiita postauksia vai kirjoitatko mieluummin yhden postauksen kerrallaan ja julkaiset sen heti. Vaan kävelin cubus ilman niitä ympäri koulua. Eikä tällä koskaan tule olemaankaan vain yhtä päasiallista aihetta. Aurinkolasit, teksti syntyy sitten kuvien jälkeen kuin kengät itsestän. Juuri tällä hetkellä teekupissa hautuu Clipperin Detoxtee ja naputtelen blogia 3 Pyykkikasat täytti melkein koko kylpyhuoneen ja matkalaukut odottaa vielä kantamista varastoon.

Tällä hetkellä 2-4 kertaa viikossa.Kumman valitset ensin, kuvat vai teksti?