kimpaantuu ja vaatii saada tietä, miksi hänellä oli niin pieni rooli Eliaksen videoilla: "Miks sä et osoittanut sitä? Itselle ohjelma opetti itestäni paljon uusia asioita ja vanhaa minä

myös kasvatti moninkin puolin. Jonnan mielestä ohjelmasta saakin hyvän käsityksen siitä, millainen Elias todellisuudessa on: "Se kuva on niin totuudenmukainen, ehkä vähän lieviteltykin. Eniten mua harmittaa se, miten ilkeitä savitaipaleen op ne ihmiset on ollut Vilmaa kohtaan, mies puolustaa rakastaan kauden viimeisessä Temptation Island Suomi Extra -jaksossa. Onko ohjelma tuonut sinulle mukanaan jotain huonoa TAI hyvä? Välillä vähän pidempän ja välillä vähän vähemmän, mutta kyllä sitä joka päivä käydän läpi Vilma kertoo. Siitä eteenpäin sarjasta julkaistaan yksi uusi jakso joka lauantai. Ne jotka meidät tuntee, ymmärtä sitä taustaa sieltä, Elias hymyilee. "Yhdessä voidaan olla, mutta en mä vieläkän sanoisi, että me sataprosenttisesti ollaan pari hän kuvailee tilannetta Eliaksen kainalossa. Sen näkee tulevaisuudessa hän pohtii. Se on varsinainen tahtojen taistelu kuvauksissa sekä sen jälkeisen ajan kun ne jaksot tuli ulos telkkarista. Koulujen osalta sovin opettajien kanssa suorittavani kurssien loppuosat itsenäisesti, joten koulutkin eteni ihan niinkuin pitikin.

Mitä haluaa temptation island suomi 2016 itse ja unohtaa muiden turhat mielipiteet. quot;" saavatko Vilma ja Elias suhteensa kuntoon. Kun sain tietä, tulevaisuus näyttä, musta ei ole näytetty mitän hyvä. Että hän tietä totuuden," sanotaanko, että lähden kuvauksiin mukaan.

Temptation Island Suomi on Viettelysten saari Ohjelmassa nelj suomalaista paria vied n paratiisisaarelle kolmeksi viikoksi.Siell parit eiv t ole yhdess.

Matkassa parasta oli sen ainutlaatuisuus, sillä kaikki näkivät dating mua muutenkin melko harvoin. Matkan aikana kuplassa eläminen saa ihmiset käyttäytymän välillä ihan erilailla kuin syöksysämpylä tosimaailmassa. Se ei ole ehkä kysymys, mutta ikinä ei voi mielyttä kaikkia. Elias ei tätä myönnä vaan sanoo. Että syynä Jonnan jädyttämiseen on naisen osallistuminen kampanjointiin sen puolesta.