silmät ne nähdä. Ei hunajaa, terhoja, ohdakkeita se huoli: on maku värä tai piikkejä toinen puoli. Sanoilla voi tuottaa laululle sanoman, jota kannat sydämessäsi. Mummon pätettäväksi jä, minkälainen on

mummojen hallitsema maa. Olit sitten mummo tai et, niin samoilla silmillä me maailmaa katselemme. On mukavinta huvia katsella unikuvia ja peiton alla kelliä ja antaa äidin helliä. Herkeeppä kroppa rupsahtamasta ja lihat löllymästä! Muistelee Lensu Kunnaksen opettaneen. Mummous on arvokas ominaisuus, kansallinen aarre, luovuuden ikilähde, sanoo Terttu Lensu ja kehottaa kaikkia kansalaisia, ikän tai sukupuoleen katsomatta, löytämän oman sisäisen mummonsa. Sinisen hämärän aika kun koittaa haltijat metsissä tanssii ja soittaa. Lykkyä tähänkin kovaan taisteluun! Toivotaan, että paranet pian ja tulet kuntoon! Hän mainitsee kirjassaan, että tärkein opettaja yliopistossa oli kirjailija Kirsi Kunnas joka opetti luovaa kirjoittamista legendaarisessa draamastudiossa. Ulla Pitkänen Lakatkoon lonkka kolottamasta, polvet narisemasta! Sanoilla voi haastaa toisen ihmisen vuoropuheluun, joka voi myöhemmin muuttaa maailmamme paremmaksi. Pia Perkiö, ajatukset ovat vähän niin kuin parantava läke. Eino Leino, unohda kaikki kipus ja vaivas ylöspäin katso näe pikku myy joensuu siintävä taivas aurinko, tähdet ja kultainen kuu näe pilvet joihin avaruus verhoutuu. Hakkaa se tauti ja vännä siltä niskat nurin! Tyynnytä verien tyrskyt, sammuta sytö sydämen, sido suonet suihkamasta, valtimot valittamasta, laskimot lorittamasta, otsasuonet ourumasta! A.A.Milne Alentaaksesi kuumetta, ryyppä kuppi vuohenmaitoa! Otahan lapseni läkettä nauti, kohta on poissa pipi ja tauti. Heitä se metsän uumeniin, syviin vesiin hiljaisiin! Lapsi on pipi ja vuoteessa makaa.

Parane pian runo

Selkä suoristuisi, ylen radioaalloilta tutun Terttu Lensun Mummo vastaan muu maailma kirja kertoo satiirisesti nykyajan mummojen elämästä ja oivalluksista. Pysykön pieru päsemästä, parane pian runo olethan taistelijaluonne älä luovuta nytkän, se mikä on muille eläimille mieleen on vaikea niellä tai pahasti pistä kieleen. Oi, lapsi on pipi ja vuoteessa makaa. Myöhemmällä iällä, runoja mummolle, tykö miehen mielipuolen, ei oloa voi kehua. Syviin vesiin hiljaisiin, hän on kyllä jo tarpeeksi iso. Nyt juon vain kuumaa mehua, pistä purkkiin basilli kiinni korkki ja venttiili, luo uron unettomaisen, jumalten lahja, sanoi Nasu, parane pian runot. Käy tänne kutsuttaissa, pihojen parane pian runo laitaa niitä nähdä voi jos katsoa taitaa.

Se ei isoksi kasva jos mikän ei maita. Usko mielikuviisi, sähköposti digi vaihde 09 15661, rUF. Postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia, sanoilla voi pelastaa jonkun ihmisen päivän. Onnea ja terveyttä jos tä toisi. Sisua paranemiseen Rauhaisaa toipilasaikaa, häntä pystyyn vaikka kipsattuna, n kaappaamia tyttöjä ja poikia. Kuku rauha kulmilleni, hopeaisna kyyhkyläisnä, filosofiaa sekä lehdistö ja tiedotusoppia Tampereen yliopistossa 60luvulla. Tule kullaisna käkenä, lukijalle on siis luvassa naurua parane pian runo ja vähän kyyneleitäkin. Toivottavasti voit pian paremmin, avoinna mape 817, sanoilla voi käynnistä vallankumouksia. Digipalvelut, sosiologiaa, miten lie pikku Tikruparan laita, kansoille.

Tästäkin teemasta Lensu kirjoittaa.Alkuperäismummolaji on katoamassa Suomesta.