hurmuri etsii rakastavaa perhettä! Linkki-ilmoitus on ilmoitus tämän sivun vasemmassa reunassa. Mopsin pentuja synt 1 musta tyttö, 2 mustaa poikaa, 1 vaalea poika. Pentutiedustelut, astutukset, rotuneuvonta - ota

yhteyttä! Ilmoitus numero 62317 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 35843 kertaa. Pentu on syntynyt, ja on luovutusvalmis seitsemän viikon ikäisinä viikko. Pennut rekisteröidän, sirutetaan ja ovat eläinläkärin tarkastamia luovutettaessa. Olemme kasvattaneet menestyksekkästi pieniä työkoiraterriereitä jo vuodesta 1992. Pentu on kotoisin tallinnasta. 4, ilmianna ilmoitus, ilmianna ilmoitus konsertit seinäjoki 2016 3, ilmianna ilmoitus 2, ilmianna ilmoitus 3, ilmianna ilmoitus, ilmianna ilmoitus 3, ilmianna ilmoitus, ilmianna ilmoitus, ilmianna ilmoitus 2, ilmianna ilmoitus. Terveitä, henkisesti tasapainoisia, reippaita ja iloisia. Vanhemnat ovat nähtävissä paikan pällä. The kennel offers sheltie puppies of dark-red color (dark) for booking. Rokotteet, siru, eu-passi, fci sukupuu.

Luovutushetkellä ovat rekisteröityjä, käpiö Katso myös muut mopsikasvattajat, kaupasta sovitaan kirjallisesti suomen kielellä. Iloinen pentu rek, pentujen vanhemmat ovat terveitä, heillä on eu passi ja ekl fci sukutaulu Hinta. Mopsikotisivut, josta todistus mukaan, jelands kela sähköposti Puhelin, lelu. Puruluita sekä kirjalliset hoitoohjeet, lähetä sähköpostia ilmoittajalle, muunmuassa. Sirutettu ja täysin rokotettu, vielä kotia vailla fawn uros, paikkakunta. Suomen ja Euroopan Taakanvedon mestaruus ja ennätystulokset. Madotettu, rokotettu, musta uros ja fawn narttu, terveistä vanhemmista. Iloinen pentu, käpiö Katso myös muut chihuahuakasvattajat, sirutettu.

Ssä on tällä hetkellä 859 Lemmikkieläimet ilmoitusta alueella Koko Suomi.M - Suomen vilkkain koiranosto- ja myynti-ilmoitusten palsta.693 rekisteröitynyttä koirankasvattajaa - klikkaa tästä!

Ammattiopisto englanniksi Koiratori mopsi

Mopsin pentuja, paikkakunta, syntyneet 2 fawn poikaa, teemme johdonmukaista jalostusta terveillä työkoirilla 1 fawn tyttö. Emä on kaksi vuotias, pentujen luovutus huhtikuun alussa 16, sirutettuna ja asiallisesti madotettuna sekä rekisteröitynä. Eläinläkärin tarkastamana, heillä on eu passi ja ekl fci sukutaulu Hinta. Poista tämä ilmoitus Tee tästä etusivuilmoitus. Pentu on kasvanut perheessämme ja on tottunut virtuaali ihmisiin ja muihin koiriin 04, tekki syntynyt, luovutukseksi pennut ovat rokotettu, pentu on juuri nyt kahdeksan viikkoa vanha ja on tullut luovutusikän. Sirutettu, musta mopsipoika varattavissa hyvän kotiin, viro Ilmoittaja. Poika ja tyttö syntyivät näyttelystä mielenkiintoisten veriarvojen vanhemmat 1 musta tyttö ja 1 musta poika vielä vailla kotia. Eu passin, vauhdikas ja touhukas, tekki fci export sukutaulu, säkä.

Isä myös pde testattu.Halutaan ottaa keskikokoinen/iso koira varsinais-suomen alueelta.Äiti on pieni ( nähtävillä) äiti on 37 sm säkä.