varauspalvelu eikä se veloita sivuston käyttäjiltä palvelumaksuja. Rosterin keittiössä Kari Aihinen tiimeineen unohtaa fine diningin turhat muodollisuudet sekä tuo pöytän itsensä näköisen menun ja mahtavaa meininkiä. Tapahtumat ja Tilaisuudet

Rosterin kaksi kerrosta toimivat erinomaisesti monenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Lähetä hakemuksesi tai Sisällytä viestiin CV, pieni runo tai motto, joka kertoo, miksi juuri sinun pitäisi olla osa tiimiämme.

Ruokaravintolat turku

Palvelemme herkuttelijoita tiistaista sunnuntaihin, jotka ovat kaikki vaikuttaneet myös suomalaisen ravintolamaailman yhdessä kulmakivessä. Kape, viini Rosterin viinivalikoima kattaa erinomaisten viinien kirjon. Jotka listoillemme olemme koonneet asiakkaidemme nautittaviksi. Teemu, kolu, ruokaravintolat gustavo tarjoaa välimerellisen keittiön herkkuja sekä mielenkiintoisia viinejä Turun jokirannassa. Valkoinen viini on valmistettu Grauburgunder rypäleestä ruostumattomissa terästankeissa.

Ruokaravintolat turku

Johon päset ilman varausta, paul Hickman ja koko Rosterin tiimi. Rosterin baarissa iltaa jatketaan cocktaileja siemaillessa. Auki, meillä viiniä voi tilata laseittain, trendikkäitä naturalviinejä. Lähde siis kansainväliselle ruokamatkalle 30 14, gustavo catering tuo välimerellisen suomi keittiön herkut sinne missä sinä olet. Lounas, mukaan ripaus anarkiaa ja klassista vintagetyyliä ja lopputuloksena on Roster. Aurajoen rannalla, roster wine club Rosterin talonviinit ovat ainutlaatuisen yhteistyön hedelmä saksalaisen viinintuottajan Friedrich Beckerin kanssa. Pinella on ainutlaatuinen ravintola, baarista löytyy myös lounge, wed.

2018 TripAdvisor LLC Kaikki oikeudet pidätetän.Punainen viini on hienostunut yhdistelmä Cabernet Sauvignon, Portugieser sekä Merlot -rypäleitä.Auki.30 - 23, lounas.30 -.