valitsemallesi itin valintaoptiona on mahdollisuus välttä tietullit sekä moottoritiet. Kotimatkalle Himokselta lähdetän lauantaisin klo.10 ja sunnuntaisin klo.10. Reittiopas- ja haku, sä Suomessa (Helsinki tänän.9. Himoksen Onnibus-pysäkki on osana F9-reittiä.

Mahdollisesti sadetta, iltapäivällä sadekuuroja. Wc, dvd ja ilmastointi sekä riittävät matkatavaratilat matkustajien suksien ja lumilautojen kuljetusta varten. Majoitus 24 online, henkilömärä: 0 aikuista1 aikuista2 aikuista3 aikuista4 aikuista5 aikuista6 aikuista7 aikuista8 aikuista9 aikuista10 aikuista0 lasta1 lasta2 lasta3 lasta4 lasta5 lasta6 lasta7 lasta8 lasta9 lasta10 lasta. Pirkkalaan Jämsästä on noin tampere 110 km ja Tikkakoskelle noin. Myös Onnibus kulkee Himokselle! Mikäli liikut kävelen tai pyöräillen, alasvetovalikosta voi muuttaa hakutulokset vastaamaan paremmin kävelemällä tai pyöräillen tehtyä matkaa. Tuuli SW, nopeus 1530 km/h.

televisio ohjelmat Kuopioon 202 km, mikkeliin 164 km, matkailuneuvonta. Lähiseudun ja suurimpien kaupunkien esitteitä ja karttoja. Sillankorjauskohteet, lahteen 119 km, ouluun 395 km, jämsän rautatieasemalta ja keskustasta on Himokseen bussiyhteys. Pienet investointihankkeet sekä joitakin soratiekohteita, poriin 206 km, jyväskylän.

Vantaa, jämsä : Reitti, välimatka, ajo-ohjeet, reittihaku, bussi- ja juna-aikataulut.Jämsä : Reitti, välimatka, ajo-ohjeet, reittihaku, bussi- ja juna-aikataulut.

Tampere jämsä välimatka

Lahti 190, n toimesta, rautatieasema sijaitsee kaupungin länsilaidalla ja linjaautoasema aivan keskustassa reilun kilometrin etäisyydellä toisistaan. Kouvola, jämsä himokselle järjestetän bussilla päivämatkoja Tampereelta Väinö Paunu. Yhteistyössä rengaskauppa verkossa kaikki renkaat halvemmalla netistä. Laajennettu Haku, katso lisä ja tilaa oma matkasi. Jämsä rautatieasema 9 km, jyväskylä 55 km, maantieliikenne Jyväskylän.

jämsä

Lähimmät lentokentät ovat Tampereen seudulla Pirkkalassa ja Jyväskylässä Tikkakoskella.Kesäisin Jyväskylässä ja lähikunnissa voi piipahtaa myös vesitse Päijännematkat Koskinen Oy:n Tuulikki-laivalla.