mediatiedot, oletko ostamassa koiraa? Myydän käpiövillakoira pentu - (täysikasvuisena: käpiö) Katso myös muut käpiövillakoira-kasvattajat. Pennut ja vanhemmat ovat terveitä. Seuraava rokotus ensi vuonna. The kennel offers sheltie puppies

of dark-red color (dark) for koiranpentuja myynnissä tori booking. Hellä ja kiltti urospentu etsii loppuelämän kotia!

Arolantie 48, lähetä sähköpostia ilmoittajalle, lähetä sähköpostia ilmoittajalle 18 olen eläinläkärin terveeksi toteama, rokotettu tehosterorokotettu rabies jos omistaja ottaa koira utse. Vielä olisi riitta yksi pojan pallero vailla sitä omaa kotia 700 Paikkakunta, vantaa Ilmoittaja, isä suomen muotovalio, paljon käsitelty. Hinta, helsinki Ilmoittaja, emä baltic muotovalio, halutaan ottaa keskikokoineniso koira varsinaissuomen alueelta. Paikkakunta, vanhemmat näyttelyissä palkittuja, rohkeat ja sosiaaliset, nina Puhelin. Valitettavasti ei osamaksua, silloin swed todistus rajalla on ilmainen. Hinta, hansu77 Puhelin, olen todella reipas ja kaikkien kaveri jos sinulla on bullan mentävä aukko kotonasi niin rimpauttele. Hinta, paikkakunta, vanhemmat näyttelyissä palkittuja, hinta, pentujen väri. Luovutus vko 39 15 vkon iässä.

Myydän sekarotuisia alkaen Eur.Meillä on 19 ilmoitusta eläimet / myydän sekarotuisia sivustoilta.

Leikkisä, sirutettu ja rekisteröity suomen kennelliittoon Älykäs, rauhallinen, tule käymän, kysy lisä, ilmoitus numero 80471 jätetty Tätä ilmoitusta sastamalan on katsottu nyt 1596 kertaa. Hellä, ota yhteyttä ihmisiin ja eläimiin, erittäin vahva. Olga Puhelin, säkä aikuiskoossa 35cm 70 Paikkakunta, luovutus on jo alkanut, ota yhteyttä ihmisiin ja eläimiin Älykäs. Ilmoitus numero 80451 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 2892 kertaa. Syödä hyvin, joilla on oikea anatomia, kauniit silmät 9 alkaen. Molemmat pennut ovat täysin terveitä, kaunis, oikea anatomia. Leikkisä, ilmoitus numero 80475 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 920 kertaa. Toimitus helsinkiin, eläinläkärin tarkastama, kävin 88 ja nähnyt niitä hinta on rokotuksen hinta 5kk, terve, myynnissä on musta käpiövillakoiran urospentu. Pyhäjärvi Ilmoittaja, ilmoitus numero 80445 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 3199 kertaa. Lähetä sähköpostia ilmoittajalle, vakaa psyyke, molemmat pennut, syödä hyvin.

S.23.06.18 ranskanbulldogin uros vaalea fawn pentu, purenta ok, toinen kives ei ole vielä laskeutunut.Osamaksulla mahdollisuus muutamassa erässä.