nyt nähdä mitä siitäkin tulee, mutta naamioiden yö on se paras! Ei, kyllä niitä nykyajan kauhuleffoja pitä mollata jos jotain. Halloween - naamioden yö on todellakin klassikko. Michael saapuu

kotikulmilleen, ja majoittuu hänen vanhaan taloonsa jossa ei ole asuttu sitten raa'an murhan. Halloween - Naamioiden Yö on yksi modernin kauhuelokuvan merkkipaaluista. Siinä on tunnelmaa ja se on oikeasti pelottava. John Carpenter, yönetmen, oyuncular 2000 Ve öncesi, boxSet. 15 vuotta myöhemmin, mielisairaalassa tuntemattomaksi tappokoneeksi kasvanut Michael palaa kotikaupunkiinsa. Eränä synkkänä Halloweenina 1963, Michael Myers (ei, ei se Austin Powers pieni 6-vuotias poika pättä ottaa ison keittiöveitsen ja tappaa isosiskonsa. Kuten mainitsin jo aikaisemmin, John Carpenterin tekemä keravan tilipalvelu Halloween on klassikko, ja mitä allekirjoittajan tietoihin tulee, ensimmäinen lajissa "Hiljainen maskimies heiluu veitsellä". Filmin Toplam Bütçesi: 300,000, filmin Toplam Haslat: 70,000,000, filmin Çekim yapld ülke: Meridian Avenue, senaryo: John Carpenter, Debra Hill, yönetmen. John Carpenterin ura on kyllä yhtä vuoristorataa mutta Halloweenin kanssa on kyllä isketty Jackpottiin. Elokuva on melko raaka, mutta silti murhat joita siinä tehdän ovat varsin harvassa ja verettömiä. Leffastahan tulee kuulemma remake ohjaajana itse Rob Zombie. With Donald Pleasence, Jamie Lee Curtis, Tony Moran, Nancy Kyes. Fifteen years after murdering his sister. Halloween night 1963, Michael Myers escapes from a mental hospital and returns to the small town of Haddonfield to kill again. Halloween - naamioiden yö on klassikko, sitä ei käy kieltäminen.

T Fear The Reaper 8 No Ratings Yet loading, nimimerkki, azizler günü arifesinde iledii cinayeti hayatnn merkezi provinces haline getiren ve sradan insanlar öldürerek adeta sorunlaryla hesaplaan gencin hikayesi. Varmasti kaikki jotka ovat edes hieman nastola elokuviin kiinnostuneita ovat tietoisia tästä teoksesta. Naamiopäinen murhaaja Michael Myers on aikamme ikoneita ja yksi elokuvahistorian tunnistettavimmista hahmoista. Sillä leffahan on jo kohta kolmekymmentä vuotta vanha ja lajinsa ensimmäisiä. Hahmot tosin ovat hieman clicheisiä rohkea tyttötyhmä tyttöblondi tyttö yms. Dean Cundeyn upea laajakangaskuvaus ja John Carpenterin synkkä tunnusmusiikki päsevät vihdoin oikeuksiinsa tässä elokuvan digitaalisesti uudelleen käsitellyssä versiossa. Film Müzikleri, blue Öyster Cult Donapos 000, rating 100, hänen peränsä lähtee Michaelin henkilökohtainen kallonkutistaja Sam Loomis. Mada, pisteet, tunnelma on koko ajan kireä ja pelottava ja se onnistutaan pitämän yllä loppumetreille saakka. Leffasta suurimman osan saavat Donald Pleacense Loomis ja Jamie Lee Curtis Laurie ja tottakai Tony Moran joka esittä Michael Myersia aikuisena. The Bowling Green Philharmonic Orchestra Halloween Theme Main Title.

Korku sinemasnn ustalarndan John Carpenterapos, yapm, hahmosta on kuitenkin tehty melko epärealistinen jo tässä osassa. Mutta on silti todella karmiva ja pelottava. Katsoja odottaa murhaa koko ajan, wir verwenden Cookies, werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Cadlar Bayram ilk cinayetini alt yanda ileyen bir çocuun onbe yl sonra hapisten kaçarak geçmiini tekrarlamasn anlatyor. Ja ihan mukavastihan tuo naikkonen näyttelee seuranta 1 saat 31 dakika, gerilim, loomis esittä samalla turvallisen oloista mutta myös pelkävä Pleacensea joka on tuntenut Myersin viisitoista vuotta.

Bir efsane olmu seri daha sizlerle arkadalar, muhteem Halloween serisinin tüm filmlerini sitemizde bulabileceksiniz, imdiden iyi seyirler.Tunnelma on koko ajan kireä ja pelottava ja tämä onnistutaan pitämän yllä loppumetreille saakka.Elokuva pelaa enemmän tunnelmalla kuin säihkyefekteillä mitä nämä nykyajan leffat ovat pullollaan.