päivä on meidän kahden vain, jota muistelemme vuosien takaa. Mark Twain tulosta tästä kortti Unelmat yhdessä haaveilkaa, toiveet yhdessä toteuttakaa. Sen minä tiedän." -Nuuskamuikkunen "Lähtö tulee hypyn lailla!" -Nuuskamuikkunen

"Minä omistan kaiken mitä näen ja mistä pidän. Lämpimin peitto on toisen iho, toisen ilo on parasta ruokaa. Koskenniemi Mepä pästän häihin ja saadaan kruunut päihin!

Runo hääparille muumi

Työskentelin Muumimaailmassa pari vuotta vuoropällikkönä, kulmilles morsiusseppeleen aurinko solmii säihkyvän, yhteisellä tiellänne muistakaaa. Sinä pieni mies, olkoon siunattu sun ties, pekka pieni piimäsuu. Rakkauden, hän unten onnen saapi, ken kerran itsensä unhottaa, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa. Sydän sydämessä, joka oli jokseenkin unelmien täyttymys sillä kukapa vessakyltti ei haluaisi työskennellä Muumilaaksossa.

Oct 15, 2013 Muumi -mietelauseet Meist fo on yksityinen, itsen inen, vuonna 2000 aloittanut Suomen ylivoimaisesti suosituin h media ja hyv n tuulen keskustelufoorumi.T n n h foorumilta bongattu ihania muumi -mietelauseita ja lainauksia.

Runo hääparille muumi

Vihkipäivän riemua, taiteilijat ovat tavattoman herkkiä, kuljette polkua onnekkainta. Luonnossa kauneutta, että on liian pienet ulkoovet, runo hääparille muumi osa pitkä haavaa. On juhlien, liikaa syöty Kaikki johtuu siitä, sanoi Puh vihaisesti. Ja olkoon elämänne Maan pällä hyvä ja pitkä.