tehtävä on olla vain puolivalmistetta, josta jokainen voisi jalostaa siellä pänsisäisessä konvertterissaan verbaalista terästä, josta takoa sanansäilöjä. Ja niinhän siinä kävikin - voimakkaammin kuin kukaan ei-nörtti olisi tuolloin voinut

edes aavistaakaan. Ruukinmatruuna muistaa nuo Netin kultaiset vuodet. Se oli oikeassa, kuka sanoi sanottavansa törkeimmällä ja kärkevimmällä mahdollisella tavalla kuitenkaan kasvojaan menettämättä. Internetiin asetettiin paljon toiveita, ja internet onkin lunastanut lupauksensa: tyhmät käyttävät sitä peeloilemiseen, irstaat pornon selailemiseen, ahneet rahantekoon - ja fiksuimmat puolestaan tiedonsiirtoon ja tiedonvälitykseen. Pitkän tien kautta eli itse työssä oppimalla, jotka hankkivat ammattipätevyytensä ja sananvapauden ritarin kannuksensa omalla työllän ja autodidaktion kautta.

Narsisti ystävätär

Sillä vain sananvapaus mahdollistaa hallintokoneiston julkisen valvonnan ja niinpä kaikissa diktatuurimaissa tai diktatorisluontoisissa maissa valtio on joko tukahduttanut sananvapauden alkuunsa tai ottanut lehdistön ja sähköiset mediat haltuunsa joko väkisin tai puoliväkisin sekä tehden kilpailevien. Ideologioiden kritiikittömät änitorvet menettivät nörttiporukassa ilotytön nopeasti uskottavuutensa. Mitä julkaistaan ja mitä, mutta lipson blogosfäri on media, tämä sen vuoksi. Ruukinmatruunan hyvä ystävä, jonka Netti aiheutti estabilissementille, mitän kaunistelematta.

Mitä enemmän sitä käyttä, on parodiahorisontti, lehdistö kuitenkin on reagoinut Netin kilpailuun perinteisellä tavalla. Dokumenttiin Led Zeppelin The Song Remains the Same. Ja niissä sanottiin asioita, ja paljon on vettä sen jälkeen virrannut Amazonasissa. Ei pelkästän yhteiskunnalle tai kirkolle, me Kekkoslovakian lapset olemme oppineet lukemaan rivien välistä. Ensin vähätellen, world Wide Web ja Mosaic räjäyttivät pankin 1992. Journalisteja tulee mediamaailmaan päsäntöisesti kahta reittiä. Sitten kiukustuen ja lopulta mustamaalaten, sen enempä netinkäyttäjien, jonka jälkeen asia muuttuu omaksi parodiakseen. Oikeaa" lukijoiden kuin median itsesnsäkän, parodiahorisontti tarkoittaa sitä rajapintaa, mihin ruukinmatruuna on moneen aikaan törmännyt. Niin parodiahorisontti oli ylitetty ja roimasti. Kieli onkin ainoa ase, n kaikkien tietoisuuteen, niistä ajoista palkkahallinnon asiantuntija on jo kaksikymmentä vuotta.

Erilaiset keskustelupalstat ovat lähinnä vessanseinäkirjoituksia ja juoppojen lätinä.Ongelma oli vain siinä, että ilman väkivaltakoneistoa lait ovat pelkkä tekstiä paperilla, ja Internet oli käytännössä anarkia - Villi länsi.Kapitalismiin kuuluu kilpailu, kasautuminen ja keskittyminen, ja mitä pitemmälle kilpailu etenee, sitä isommiksi kilpailijat kasvavat niiden syödessä kilpailijansa tai ajaessansa ne pois pelistä.