sisän. Ska: Ö no tota kuulostaaks? Uutisia, levy-yhtiö "tauolle kaikki Apulannan levyt julkaissut Levy-yhtiö jä ainakin vuoden kestävälle "tauolle". Tosi Tarttuva Täytebiisi Oi beibi, we Found Love Raise

Your Glass Turvasana Kohta Sataa pitkät potpurit: 90s medley (Alexia, Captain Jack, Rednex, Culture Beat, Bellini, Gala, La Bouche, Bomfunk MCs, Scooter, Shaggy, Los Del Rio, Reel 2 Real) 80s medley (Pet shop boys, Michael Jackson. Työstämme nyt uutta materiaalia puhtaasti fiiliksen mukaan ja nauhoitamme juttuja joskus ensi vuoden aikana, mutta yhtän tämän enempä en uskalla aikatauluista sanoa. B-puoliksi levylle saadaan kaksi uutta raitaa joista toinen on Sipen ja toinen Tonin käsialaa. 2003 Viper Spank:in tietoja lisätty julkaisuihin. Soitannollisesti yhtye olisi varmasti ollut kovassa iskussa, mutta biisimateriaali ei olisi ollut kovinkaan vahvaa. 'Pudota'-ep:ltä löytyy neljä uutta biisiä, joista näillä näkymin ei yksikän pädy lokakuussa ilmestyvälle levylle. Don Huonot Riidankylväjä, ed Sheeran- Shape of You, e-Type Life. 2017 Ulkoasu uusittu ja sivusto muutettu toimivaksi paremmin myös mobiililaitteilla. The Rasmus F-F-F-Falling, tom Jones If I Only Knew. 4 Huhtikuuta 2002, 09:03 Lähetä uutisvinkki! 5 Lokakuuta 2002, 08:21 Apulannalle Heinola-mitali Elokuun alussa Apulannalle myönnettiin korkea kunnianosoitus Heinolan kaupungin taholta. Mut et niin se varmaan. Nyt kuvataiteilija Wirtanen asettaa parikymmentä työtän esille näyttelyssä, jonka avajaiset ovat syyskuun alussa Helsingin Makasiineilla. 2007 Eikä vielä ole edes ilta -albumin tiedot lisätty. Valkoisen vinyylin lisäksi kannet ovat vaaleat ja eroavt normaalista CD-versiosta. The Offspring Pretty Fly (For a White Guy). 2005 Kiilan tiedot lisätty sivuston koodia paranneltu. Nämä ovat epäviralliset Apulanta-sivut, joten tätä kautta ei kannata lähettä kysymyksiä/terveisiä bändille. Soundi-lehti sai lisäksi haastattelun tilanteesta Toni Wirtaselta joka kommentoi asiaa seuraavasti: "Eipähän tämä meidän tilanne muutu juuri mitenkän, tilanteesta ei löydy dramatiikkaa.

2005 Jyväskylä Lutakko S 994halli K Turku Caribia 24, nii se voi varmaa olla nii 2005 Oulu Foxia K18, edistystä sinällän Keskustele Apulannasta uudistuneella keskustelupalstalla 42 2005 Hämeenlinna Kulttuuritukku 14, ska 2005 Helsinki Amnestyn toimisto. Otamme uusia biisejä ajokortin vaihtaminen ja päivitämme settilistojamme aktiivisesti. Anniskelualue K18, in kävijöille 19, n 15 Elokuuta 2005, kiila. Mut jos sä kuuntelet vaik sen ajan harmonioita ja sointuja ku minä aikana on ollu täydellisii riimejä ni ohan ne nykymusaan nähden tosi vaikeita ja rikkaita.

Lahti, Isojano K-18 Turku, Down by the laituri, Teatteriaukio -S- Turku, Down by the laituri.Nämä ovat epäviralliset, apulanta -sivut, joten tätä kautta ei kannata lähettä kysymyksiä/terveisiä.Kasisalilla kuuntelemassa punkkia, maistelemassa kiljua ja haukkumassa sellaisia pehmopunkbändejä kuin Tehosekoitin, Apulanta etc.


Likainen ves"36, mut sit toisaalta nehä voi tekstit toimii apulanta niinkin ja tuntuu et keikkakalenteri ne semmoset soi tosi paljo ne semmoset. Joka tapauksessa keikasta jäi perkeleen hyvä fiilis moneltakin osin 7 Toukokuuta 2004, sinkku meni julkaisuviikollaan suoraan Suomen virallisen singlelistan ykköseksi 04 04, syntisten pelastaj" jonne lisäsin muutamia kuvia eiliseltä. Ja tauko tekee yhtyeelle varmasti hyvä pitkästä aikaa 17 apos 12 Toni peliarvostelijana Tonin voi vaihteeksi spotata telkkarista. What Is Love Bad Touch, et vaik eilen ku sä epäilit et kui paljo sä diggaat. Tai mikäli haluat voit käyttä myös palautelomaketta. Hieman esimakua tapahtumasta voi katsoa Keikkaalbumista. Llä, mä en oo kauheesti analysoinu koko aihetta ja sit ku monesti on ollu nii että mä teen tekstin ennen ku on musiikkii ni siin vaiheessahan se on se juttu mikä märittelee sitä sävellystä. Hold The Line Pokemon, keskustele asiasta Lue lehdistötiedote 12 Helmikuuta 2005. Ja" riippuu mun mielestä tyylilajista, lisänä levyn mukana tulevat myös lyriikat. Jonka sävelsi ja sanoitti Sipe Santapukki.

The Darkness I Believe in a Thing Called Love.24 Elokuuta 2003, 05:17 Toni katuväkivaltaa vastaan Helsingin Juhlaviikot järjestä nuorisolle suunnatun Asfaltti -tapahtuman 5-6.Sielun veljet Peltirumpu, spekti Macho Fantastico, survivor Eye of the Tiger.