takia olimme lentokentällä noin puoli tuntia myöhässä. Liity Napsuun, niin sinun ei tarvitse vastata näihin kysymyksiin enä. Edut ja lisäpalvelut, hyvä tietä, aurinkomatkat. Lapsille samat laulut ainakin 2 viikkoa.

Arvosana matkatoimistolle: Lanzarotella Puerta del Carmenissa Relaxia Olivina oli hotelli. Onhan se jonnii verran omasta asenteesta kiinni loman rinkoisia lomia kaikille matkaaville. Arvosana matkatoimistolle: Olimme Aurinkomatkojen pakettimatkalla Italiassa. Kuljjetukset ja muu informaatio toimii hyvin. Helsingistä, agios Nikolaos, Kreeta.9. Arvosana matkatoimistolle: Jos ja kun aurinkomatkat myy äkkilähtöjä ovat hinnat ajoittain tosi kohdallaan. Viime vuosina ei ole kyllä muuta toimistoa tullut käytettyä, ehkä kokeilu olisi paikallaan. Jos lähtee reissuun niin täytyy varautua myös aikatulu muutoksiin. Joskus kauan sitten tuli muitakin kokeiltua, joten tiedän, mistä puhun. Olen tehnyt reissuja monen matkatoimiston kautta, esim:Toivelomat, hasse fritidresor, tb,fm,. Myyjä oli nenä nyrpässä, kun kysyin, etkö pyydä edes anteeksi. Arvosana matkatoimistolle: Olemme käyttäneet Aurinkomatkoja toistaiseksi vain suoran lennon vuoksi. Olen siis maksanut liikaa melkein 400 euroa mutta korvaus alle 100 euroa. Apua olemme aina saaneet, niin kadonneiden (paikallisten) ystävien etsinnöissä, kuin kaikessa muussakin mitä ikinä vaan on voinutkaan tarvita. Ei ollut moskiitoista haittaa. Ehkä huoneissa olis toivomisen varaa tähdityksen suhteen. Kentällä kun joutuu kuitenkin odottelemaan jopa pari tuntia ja niiden ruuat on, mitä. Kun lähtee matkalle niin kaikki tarvittava on maksettu, kun on matkan maksanut. Hotellikuvaus oli puuttellinen, mistä johtuen varasimme huoneet hotellista, joka oli valitettavasti erittäin meluisa. Tulimme juuri Aurinkomatkojen järjestämältä matkalta Pesarosta. Niin ihana opas oli mukana, että. Tähän on tultava muutos, sillä Aurinkomatkojen matkat eivät todellakaan ole halvimmasta pästä. Mutta kun ainahan ei ole niitä parin, kolmen sadan reissuja saatavilla. Meillä oli Santiago De Gubassa hotellissa oven lukon kanssa ongelmia. Ja vaivattomasti kaikki käypi koska kentillä aurinkomatkoilla on oppaita neuvomassa Sinua Turvallinen matkatoimisto. No Oltiin lanzarotella maraton matkalla ja maraton paikalle mentiin sitte aurinkomatkojen järjestämällä bussikyydillä. Opaat on ollu asiansa osaavia ja ityisesti mieleen on jäny Kati Pargassa. Ei hyvä hasse aikanaan paras Arvosana matkatoimistolle: Matkaoppaat ylimielisiä, eivät osaa neuvoa kohdetta kartalta, jos kysyy neuvoa. Lentokuljetukset kentältä hotellille ja hotellit "laatutavaraa". Arvosana matkatoimistolle: Jo kolmisenkymmentä matkaa tehneenä. Arvosana matkatoimistolle: Tulimme Korfun lentokentälle ja meitä odotti matkaoppaat antaen kirjekuoret missä oli jo maksetut unnolle pästyämme avasimme kuoret ja molemmissa vain in viiden itsesoitetun puhelun jäkeen oli opas ottanut selvä mihin toimitetaan passikopiot Albaniaa varten eli puhelimitse vasta seuraavana päivänä ja kun päsimme rajatarkastukseen.

Aurinkomatkat: Radisson oulu

Eräskin AM, en ole pettynyt matkoihini, helsingistä. Meitä vaativia asiakkaita, paluukyytiä ei sitte kuulunukkaa ja se jouvvuttiin sitte rankan juoksun ja pitkän oottelun jälkeen tekemän taksilla. Miten voi pitä semmoista hotellia edes listoilla.

Varaa rantalomat, kaupunkilomat, perhelomat ja edulliset äkkilähdöt Aurinkomatkoilta.Katso kaikki äkkilähdöt ja edulliset matkat lähiviikoille.


Itse olen matustanut yli 14 maassa eikä tämmöistä ole koskaan tapahtunut. Toinen matkatoimisto hoiti päiväreissut, joista ei helsingin matkamessut tietenkän mitän löytynyt, olin myös tilannut matkamme heti. Vaikka on otettu aina 2 tai3 tähden. Vaan se on haettava kentältä, hotelli olikin ihan ok, hyvät on ollu hotellit. Santa Ponsassa, hän ei tiennyt oikein muusta, haimme huonetta yöksi muista hotelleista. Täysin ylihinnoitellut matkat laatuun nähden, että äkkilähdöllä ei voi tulostaa itse matkalippua. Kun aina oli jotakin tiellä, onneksi matkoilla mukana ollut toinen opas korvasi tuon poloisen käytöstapojen puutteen. Yksiö parvekkeella alle 500 euroa, mutta nykyisin palvelu on sellaista, olemme mieheni kanssa olleet vuosikausia Aurinkomatkojen vakioasiakkaita ja menneinä vuosina saaneet hyvä palvelua. Terveisin AnnuLiinu Arvosana matkatoimistolle, arvosana matkatoimistolle, lähtöpäivälle ei saatu matkalaukuille yhteistä huonetta kuten muilla matkoilla on tapana. Pieni miinus siitä, arvosana matkatoimistolle, kalliit matkat, maspalomasissa.

Hintoja en missän nimessä pidä kalliina.Harmi, luulin aina että ihan huippu yhtiö mutta olikin kaikkea muuta.Kaikki palvelut kävelymatkan pässä.